Smart passage - Utbildningsträff

Allt fler räddningstjänster ansluter sig till Smart passage - vår tjänst för digital nyckelhantering. Det innebär att fastigheter med automatlarm måste uppgradera sina låssystem för att kunna släppa in räddningstjänsten.

Vi har nu möjlighet att bjuda in dig som brandlarmsinstallatör på utbildning om Smart passage. På utbildningen går vi genom grundläggande funktioner för hur installationerna genomförs. Utbildningen är nödvändig för att du ska kunna installera och rekommendera bästa lösningen för Smart passage hos automatlarmskunden. Smart passage ger dig även en möjlighet till merförsäljning. 

Hitta ett passande datum och anmäl dig till ett utbildningstillfälle i formuläret nedan. Utbildningen sker digitalt via Microsoft Teams. 

Om smart passage
Med tjänsten Smartpassage kommer räddningstjänsten alltid in, utan att behöva spendera tid på att bryta upp dörrar eller resa stegar om nyckeln är felaktig. Vid ett automatlarm i ett objekt med Smart passage delar SOS Alarm ut behörighet till den utryckande räddningstjänsten, så att de kan komma in utan att behöva fysiska fastighetsnycklar. Smart passage är framtaget tillsammans med Amido, Swedlock och räddningstjänster över hela landet för att möjliggöra digital styrd inpassering vid automatiska brandlarm.

 

Anmälan till utbildningsträff för Smart passage

Vilket datum passar för dig?