Du som lärare har ett stort ansvar

Vet du vad du ska göra när det händer?

Du har ett väldigt viktigt arbete men ofta får du ägna tid åt annat

Det kan vara tjafs mellan elever, skadegörelse på skolan eller elever som är rädda för att gå ut på rasten. Allt det här har blivit vardag för dig. Du känner dig kanske utsatt i din position och skulle ibland önska att ni var fler vuxna i klassrummet när något är på väg att eskalera.

När resultaten blir goda är du en del av dina elevers framtidsplan

Läraryrket har förmånen att kunna inspirera våra unga. Många minns sin första lärare, eller den lärare som såg deras fulla potential, eller den läraren som vägrade att ge upp. Oavsett vilken roll du fyller som lärare så är du dina elevers förebild på många sätt. De kanske inte inser det nu, men med perspektiv på skoltiden så kommer du att ha gjort stor skillnad för någon av dina elever. Ett riktigt häftigt jobb!

Du kan påverka din vardag

Som lärare kan du påverka din arbetsmiljö mer än vad du tror. Närmare 80 % av alla beslut fattas med stöd av lärare. Så din röst är viktig för att utveckla din skola.

Vi vill att du ska kunna vara närvarande

Med vår lösning för ökad skoltrygghet vill vi hjälpa dig att fokusera på din kärnuppgift. Ta bort så många störande moment som vi kan för att du ska kunna ägna dig åt att förmedla kunskap till dina elever. 

Vi vill att du ska känna dig trygg att få hjälp när du behöver den, att du ska kunna hjälpa dina kollegor när de behöver hjälp samt att du ska veta hur du ska agera när det händer. Läs mer om vår tjänst här.

Richard förstår ditt behov

Det finns inte två identiska skolor med exakt samma utmaningar. Därför är vår tjänst flexibel, men ändå standardiserad. Tillsammans sätter vi upp ramarna för din skola och era förutsättningar. Vår specialist på skoltrygghet Richard Ahlbeck guidar dig rätt i säkerhets- och trygghetsfrågorna.

Kontakta Richard direkt för ett förutsättningslöst samtal eller fyll i formuläret så kontaktar han dig.