SOS-sjuksköterska Karlstad

Karlstad
SOS Sjuksköterska
Tillsvidareanställning
21 april 2019
Ansök

Brinner du för att göra skillnad för andra människor?

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som trivs med en varierande arbetsbelastning och klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? Som SOS-sjuksköterska är du en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter de människor som ringt 112.

Till SOS-centralen i Karlstad söker vi dig som har sjuksköterskelegitimation och flera års arbetslivserfarenhet, gärna av akutsjukvård och bedömning på telefon. Du är svensk medborgare, talar flytande svenska, har goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Du står för våra värderingar – professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande – och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla både arbetskamrater och verksamheten. 

I den här filmen beskriver vår SOS-sjuksköterska Ia sitt arbete. 

Arbetet bedrivs på SOS-centralen i Karlstad, där du arbetar tillsammans med dina kollegor, såväl SOS-operatörer och SOS-sjuksköterskor. Som stöd har du alltid en tjänstgörande teamledare på plats. Din arbetstid är förlagd till dygnets alla timmar och innefattar helgtjänstgöring.

Rekryteringsprocessen
SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag och därför sker en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. När du skickar in din ansökan till oss på SOS Alarm godkänner och samtycker du till att SOS Alarm behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka din ansökan snarast möjligt via https://www.sosalarm.se/karriar/lediga-tjanster/ dock senast den 21 april. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde sker efter sommaren.

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta gruppchef Anette Opperud på telefon: 0721431387 eller på mail: anette.opperud@sosalarm.se

Har du frågor kring rekryteringsprocessen?
Kontakta Carolina Neuman, HR Business Partner, carolina.neuman@sosalarm.se


Ansök