Intresseanmälan SOS-Sjuksköterska

SOS Sjuksköterska
Tillsvidareanställning
30 juni 2019
Ansök

Brinner du för att göra skillnad för andra människor?

Är du intresserad av att anta en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som trivs med varierande arbetsbelastning och klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder, oavsett tidpunkt på dygnet?

Som SOS-sjuksköterska är du en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter de människor som ringt 112. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö och vara med på resan om att skapa ett tryggare Sverige för alla. För att behålla en hög kvalitet i vår verksamhet erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Du har en viktig roll i att coacha SOS-operatören i vårdärenden. Mottagningen av samtal är nationell och som SOS-sjuksköterska är du en resurs för våra SOS-operatörer i hela landet, men också i ditt lokala trafikrum. Din arbetstid är förlagd under dygnets alla timmar och innefattar helgtjänstgöring. Du kan själv önska var i Sverige du vill arbeta.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har sjuksköterskelegitimation och flera års erfarenhet, gärna av akutsjukvård och bedömning på telefon. Du ska vara svensk medborgare, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Du står för våra värderingar – professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande – och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla både arbetskamrater och verksamheten.

Vill du veta mer om arbetet som SOS-sjuksköterska?
Se filmen där vår fantastiska SOS-sjuksköterska Ia beskriver sitt arbete eller skicka in din intresseanmälan så berättar vi gärna mer.

Intresserad?
Genom denna intresseanmälan får du veta mer om arbetet och ta reda på om det skulle passa dig. I så fall är du varmt välkommen med din intresseanmälan via vår hemsida. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekrytering@sosalarm.se

När du skickar in din intresseanmälan till oss på SOS Alarm godkänner och samtycker du till att SOS Alarm behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här.

Nyckelord: Sköterska, vård, ambulans, sjuksköterska, akutsjukvård, 112, karriär
 

Ansök