Tjänsteutvecklare med specialistkompetens Räddning

Stockholm
Tjänsteutvecklare
Tillsvidareanställning
28 februari 2018
Ansök

SOS Alarm fyller en unik samhällsfunktion som dygnet runt larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. Vår vision är att skapa ett tryggare Sverige för alla. Nu söker vi dig som har en gedigen erfarenhet inom räddning – kanske har du arbetat som brandingenjör eller brandman flera år och nu vill ta dina kunskaper vidare i en mer strategisk roll i vårt nyinrättade verksamhetsområde Affär? Då är det dig vi söker.

ROLLEN

I rollen kommer du att arbeta med utveckla tjänsteområdet Räddning. Som en del av ditt arbete ska du säkerställa att tjänsterna ligger i linje med marknadens behov och företagets övergripande strategi. Rollen innebär att du kommer delta i och driva utvecklings- och samverkansprojekt både som projektledare och som i projekt.

Utöver det ser vi att en viktig arbetsuppgift är att följa och påverka utvecklingen inom räddningstjänst, krisberedskap och närliggande områden samt stödja våra platschefer och Key Account Managers i kontakt med kunden. För att din operativa och strategiska spetskompetens inom räddning ska kunna bidra till vår vision ett tryggare Sverige för alla ser vi det som viktigt att även sprida kunskap inom området till övriga delar inom SOS Alarm.

Du ingår i verksamhetsområdet Affär som består av Tjänsteutveckling och Försäljning.
Tjänsten är placerad i Stockholm och det kommer att ingå resor i tjänsten.

VI SÖKER DIG

  • Brandingenjör eller annan lämplig eftergymnasial utbildning inom räddning/krisberedskap
  • Brett kontaktnät inom Räddningstjänst
  • Ekonomiska grundkunskaper
  • Erfarenhet av att verka i offentlig sektor och kunskap om politiskt styrda organisationer
  • Erfarenhet av projektledning
  • Kunskap om SOS Alarms verksamhet och kunder

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god förmåga att samarbeta såväl internt som externt. Du är strukturerad och kommunikativ i din roll och har en god förmåga huruvida du löser problem som uppstår och analys kring orsak och verkan.

ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.

För frågor kring tjänsten, kontakta Jonas Lind, Chef för Tjänsteutveckling jonas.lind2@sosalarm.se. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Madeleine Siggelow, HR Business Partner, madeleine.siggelow@sosalarm.se

I samband med anställning görs säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen samt ett drogtest. Det är ett krav att du ska vara svensk medborgare alternativt ha dubbelt medborgarskap för att kunna jobba hos oss, se www.sosalarm.se för mer information.

 

Ansök