Personlarm

SOS Alarm erbjuder en helhetslösning med hårdvara, mjukvara och larmcentralstjänst anpassad efter dina behov.

Vi har gedigen erfarenhet av att arbeta med människor i nöd, en kunskap och ett arbetssätt som kommer dig till nytta när du köper personlarm från oss. Vi vet vad som krävs för att arbeta med människor som befinner sig i stressade situationer, något som vi har mer än 40 års erfarenhet av.

Har du eller dina medarbetare behov av att snabbt kunna påkalla hjälp? Genom SOS Alarms personlarm ges närhet till flera samhällsresurser genom samverkande teknik samt väl etablerade rutiner med tydliga instruktioner om hur vi ska agera när personlarmet aktiveras. Våra personlarmspaket har anpassats utifrån dina behov; personlarm med larmterminal eller via en app i mobilen. I båda paketen ingår ett baspaket med statistik. 

Personlarmspaket med larmterminal 

I samarbete med Axel Group tillhandahåller vi larmterminaler inklusive SIM-kort med roaming. Denna lösning passar dig som ofta befinner dig i hotfulla situationer eller utför riskfyllda ensamarbeten. Support på hård- och mjukvara ingår i tjänsten. 

Personlarmspaket i mobilen 

I samarbete med Sensec tillhandahåller vi en lösning för din mobiltelefon, med extern larmknapp som ger kvittens vid larm. Denna lösning passar dig som upplever otrygghet och vill ha en diskret lösning. Support ingår i tjänsten. 

Tillval

Till ovanstående personlarm finns tillval;

  • Positionering inomhus
  • Extern kundportal
  • Utökat rapportpaket

Larmcentraltjänsten 

SOS Alarm ansvarar för mottagning och förmedling av larm. Våra SOS-operatörer erbjuder såväl professionellt bemötande som konstant tillgång till medicinsk kompetens och blåljusenheter.

Våra SOS-operatörer är empatiska, professionella, samverkande och ansvarstagande, allt för att du ska känna dig helt trygg och lugn när personlarmet används. 

Detta innebär en säker väg från larmtryck till åtgärd - dygnet runt, året om. 

Utbytespool

Vid felanmälan av hårdvara konfigueras ett nytt larm som skickas ut tillsammans med en retursedel för den defekta produkten vilket gör att du aldrig behöver stå utan personlarm. 

Vår tekniska plattform

Med vår 40-åriga erfarenhet av att driva larmcentral och 112-tjänsten har vi ett säkert och robust system med redundans. Vi har flera tekniknoder som gör att vi alltid har såväl teknisk som geografisk redundans.

Vår service till dig och din personal

Vi erbjuder support helgfria vardagar kl 08.00-17.00.


Taggar:Personlarm